Beautysalon de Regenboog

Praktijk de Regenboog

Bij de Rijswijkse Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Natuurlijke Schoonheidsverzorging 'de Regenboog' kunt u terecht bij:

Wil Visser (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor alles op massage-gebied. Daarnaast staat Wil full-time in zijn eigen winkel (www.reformdrogistdeRegenboog.nl) aan de Huis te Landelaan 490 in Rijswijk. Hier worden in een aparte ruimte ook onze cursussen gegeven.

Marja Visser (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor uitgebreide schoonheidsbehandelingen op natuurlijke basis. Marja heeft haar eigen website: www.beautysalondeRegenboog.nl .

Inmiddels heeft de praktijk al jaren een naam opgebouwd op het gebied van haar massagecursussen. Van heinde en verre weet men ons hiervoor te vinden. Bij onze paktijk kunt u onder meer terecht voor een cursus Massage (basiscursus en vervolgcursus), voor een cursus Voetreflexologie (basiscursus en jaaropleiding), voor een cursus Aromatherapie (basiscursus), voor een cursus Stoelmassage of voor een workshop Hot Stone massage of Kruidenstempel massage. Nieuw zijn onze cursussen Edelsteen Massage en de Chakra cursus.Marja Visser

Schoonheidsspecialiste

Lid ANBOSHuis te Landelaan 490

2283 VJ  Rijswijk

Tel.: 06-21484504

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktijk de Regenboog Reformdrogist de Regenboog | Facebook de Regenboog

Copyright © 2015. All Rights Reserved.